Prijzen

Kun je ook winnen bij deze schrijfwedstrijd? Natuurlijk! Niet alleen maak je kans dat je brief echt wordt gepubliceerd in een van de deelnemende nieuwstitels, je maakt ook kans op de volgende mooie prijzen:  

1e prijs

In de journalistiek speelt video natuurlijk een grote rol. Met deze professionele telefoonhouder zien je opnames er state of the art uit, en de tracking mogelijkheden maken je videoverslag helemaal professioneel. 

Verder kun je de Insta360 Flow op verschillende manieren gebruiken. Zo beschikt de gimbal over een ingebouwde selfie-stick en tripod, maar is de hoek waarin je filmt ook aan te passen. Hierdoor geniet je van enorm veel flexibiliteit in het maken van je opnames.

2e prijs

Vroeger heette het een memorecorder, maar tegenwoordig worden deze kleine opnameapparaatjes vooral gebruikt voor podcasts. Met deze recorder neem je niet alleen interviews op zodat je deze goed kunt terugluisteren en uitwerken, maar heb je ook het gereedschap in handen om een professioneel klinkende podcast te maken. 

3e prijs

Waaraan herken je een schrijvend journalist? Aan zijn pen en notitieboekje natuurlijk! Met deze set van Moleskine kun je al je ideeën voor een artikel kwijt, gespreksnotities maken, en - als je een visueel denker bent - mooie schetsen maken!